Welcome to DEADWISH!!
Gejm-majster
Jestem za. Zapomniałem, że możemy być okrutni :D
Bossk ma rację. Ilość offu, głupawki i pyskówek zależy od dobrej woli grających oraz tego czy mod tudziez op potrafi w odpowiednim momencie komuś lutnąć.
A co do tego, kto ma pisać "sprawozdanie" to można albo kogoś "zgłaszać na ochotnika", albo - co wydaje mi sie w miarę rozsądne - docelowo wyznaczać tego, czyja kolejka ma być w danym momencie. Wtedy liczyłoby sie to za jego "głos" i kolejka przechodziłaby na następną osobę.
Real Madao
Czyli postanowione. Myślę, że powinniśmy się już w tym tygodniu w jakiś wieczór zebrać. Co powiecie na sobotę, lub niedzielę o np. 21:00? To pewno nam zajmie nie dłużej jak 2 godzinki.
Jak już się wszyscy zgodzą to ustalimy miejsce.
Gejm-majster
Oh damn. Kosmiczny termin :P Postaram się być
Użytkownik
Wolałbym piatek lub czwartek, w sobote czy niedziele, nie wiem czy dam rade byc.
Real Madao
No to może czwartek w takim razie? Bo w piątek akurat mnie nie będzie wyjątkowo. Ego, Sal, Lik?
Oj w czwartek to ja mam do 20:30 kurs, a musze jeszcze wrócić z centrum, więc albo bedziecie musieli na mnie ciut poczekać, albo dołączę trochę później.
Real Madao
No to myślę, że nieco możemy zaczekać :) Likowi pasuje, Kackowi pasuje, mi pasuje... Ego?
Gejm-majster
Tego nie wie nikt
Użytkownik
e...ale ten czwartek czy następny, bo mi jakoś to umknęło gdy z tobą Bossk o tym rozmawiałem ?
Real Madao
Ok, mała zmiana planów. Przeprowadzimy to wszystko dzisiaj za pomocą komunikatora. Tzn. zrobię rozmowę łączoną, bo coś mi polchat nie chce działać :P
Także dziś około 21:00 zgłaszajcie do mnie swoją obecność. Jak zbiorą się wszyscy to zaczynamy, a jak ktoś nie może być to niech też mi jakoś zgłosi wcześniej.
To do usłyszenia ;p
Gejm-majster
To może ktoś inny, kto był obecny wtedy, zajmie się spisaniem tego wszystkiego? Bo nam Pieczara śmiercią naturalną umiera zanim się dobrze rozkręciła.
Użytkownik
Ja nie mam archiwum, wiec u mnie to nie przejdzie. Moze Sal sie nudzi ?
Sal się nie nudzi, bo jest inteligentną osobą, a inteligentni ludzie się nie nudzą ;) A poważnie - wiem od Bosska, że jest już na finiszu obrabiaia tego loga, także phear not! Jest szansa, że dzisiaj wrzuci.
Ostatnio edytowany przez Saligia (2011-04-20 16:08:45)
Użytkownik
To spoko :) oczekujemy ;D